Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradona tudja, hogy miért engedte el Ronaldot a Real

Ugyan manapság el van látva munkával, mint a mexikói Dorados de Sinaola vezetőedzője, azért továbbra sem hanyagolja el a sajtó munkatársait sem szaftos interjúival a korábbi világsztár, Diego Maradona.

Az argentin legenda a minap a Marcanak nyilatkozott, és elárulta az elméletét, hogy szerinte miért is jöhetett létre Cristiano Ronaldo idei klubváltása. Mint ismert, a portugál zseni körülbelül 100 millió euróért igazolt a Real Madridtól a Juventus együtteséhez. Maradona szerint minden történés a „Királyiak” elnökének, Florentino Péreznek a teljes kontrollja alatt ment végbe az átigazolás kapcsán.

„Azt hiszem ez volt a legjobb lépés Cristiano számára. Mindent megadott a Real Madridnak, és már nem volt olyan boldog, mint most az olasz labdarúgásban. Florentini Pérez nagyon okos ember. Amikor rájött, hogy Ronaldo már csak egy gólt szerez meccsenként, akkor elengedte, eladta. Mindig mondtam, hogy nem egy játékos teszi naggyá a klubot. A Real Madrid fel fog épülni újra, visszatér a győzelem útjára, mert nagyszerű csapat. Igaz, hogy CR7 továbbra is gólokat lő, és ezen mindenki csodálkozik. De mindig azt mondom, hogy Florentino tudja, hogy mit csinál, és ha valakit elenged, annak valamilyen oka van.”

– ismerte el Maradona, a Real első emberének nagyságát.