Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: Nagy visszavágásra készülnek a horvátok!

Horvátország hazai pályán fogadja este 20:45-től Spanyolország válogatottját. Déli szomszédaink mint ismert, nagyon kikaptak az odavágón, így most feltétlenül szeretnének bizonyítani a “vörös fúria” ellen. Davor Suker, a horvát szövetség elnöke is ezt hangoztatta a meccs előtt.

(Kép: as.com)

“Ami Elche-ben történt, az mindannyiunkat lesújtott. Sok minden nem úgy alakult ott, ahogyan azt reméltük, viszont most már ez teljesen mindegy, hiszen nagy vereség lett belőle. Biztos vagyok abban, hogy a kapitány és a játékosok bizonyítani fogják, hogy az egy olyan nap volt, amikor semmi nem sikerült. Először játszhatunk a világbajnokság után a saját szurkolóink előtt, az ő támogatásuk is jótékonyan hathat a csapatra (A horvátok Anglia elleni korábbi Nemzetek Ligája meccse zárt kapus volt – a szerk.).” – Nyilatkozta az 1998-as világbajnokság Aranycipőse az AS című spanyol sportnapilap  megkeresésére.

“Spanyolország a világ egyik legjobb válogatottja, Luis Enrique pedig egy nagyszerű edző. Egyáltalán nem lepne meg, ha a spanyolok ismét remekül futballoznának. Nagyszerű meccset várok, két remek csapat között. Remélem sokkal de sokkal több izgalmat tartogat majd, mint a spanyolországi összecsapás!” – Tette még hozzá a meccs kapcsán Davor Suker.