Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: új szerződést a tehetséges védő

Ugyan sorra igazolja a drágábbnál drágább légiósokat a Real Madrid együttese, mégis a „Királyi” klub utánpótlása a világ egyik legerősebb „gyár” a futballvilágban. Most éppen a Castilla, vagyis a második csapat egyik játékosa, Manu Hernando áll szerződéshosszabbítás előtt.

PRETEMPORADA DEL REAL MADRID REAL MADRID-MANCHESTER UNITED

A Real Madrid-ügyekben általában jól értesült (vagy annak látszani akaró) Marca hozta le a hírt, miszerint a BL-címvédőnél komolyan számolnak Hernandoval. A lap állítása szerint a 20 esztendős középsővédő ugyan az elmúlt félévben nem is játszott térsérülése miatt, mégis a jövő embere lehet a Santiago Bernabeuban. Az 1998-as születésű bekk a hétvégén, a Burgos elleni bajnokin tért vissza a Castilla csapatába, amely a mostani győzelmének köszönhetően immár a 4. helyen áll a harmadosztály 1. csoportjának tabelláján, tehát esélyes a feljutásra.

A Marca úgy tudja, hogy Hernando máris meggyőzte a Real vezetőit arról, hogy sérülése ellenére van még benne potenciál, és egy 2022-ig szóló szerződést kaphat. Állítólag korábban Zinedine Zidane is figyelemmel követte fejlődését, míg Sergio Ramos-ék új edzője, Santiago Solari egészen mostanáig az edzője volt a Castillában. Valóban Hernando lehet a jövő embere a madridi védelem közepén?