Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Asensio Olaszországba akar igazolni – sajtóhír

Az olasz sajtóban bombaként robbant a hír, miszerint a Real Madrid spanyol támadója, Marco Asensio távozni akar a Real Madridból, és korábbi csapattársa mellett akar játszani.

Forrás: AS

Az olasz Tuttosport hozta le a címlapján, hogy Marco Asensio a Juventusba akar igazolni, mert Cristiano Ronaldo mellett szeretne újra játszani. A spanyol játékosnak nem igazán megy eddig a szezonban, ami miatt nagyon sok kritika is éri, sőt, Santiago Solari sem adott még neki túl sok lehetőséget. Ez is lehet az oka annak, hogy ha megfordult a fejében a távozás gondolata.

Az olasz lap úgy tudja, hogy Asensio már ki is kérte válogatottbeli csapattársa, Alvaro Morata véleményét is Torinóról és a klubról is, aki nagyon jó dolgokat mesélt neki róluk, ráadásul a Juventus állítólag jóval magasabb fizetést is kínált a játékosnak, mint amit most keres a Real Madridnál. Azonban Asensio szerződésében jelenleg egy 500 millió eurós kivásárlási ár van, amiről viszont sokat kellene majd tárgyalnia a két klubnak.

Asensio mindössze 3,5 millió euróért lett a Real Madrid játékosa 2015-ben, azóta pedig alapemberré vált a csapatban. A mostani szezonban 12 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve, ezeken pedig 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.