Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar beszólt a sajtónak

Két felkészülési meccs vár még a brazil válogatottra a napokban. Az Angliában túrázó dél-amerikaiak előbb a londoni Emirates-ben fogadják az ősi rivális uruguayiakat, majd a Milton Keynes-ben Kamerunt.

Az előbbi meccs, tehát az Edinson Cavaniék előtti rangadót megelőző tegnapi sajtótájékoztató azonban nem zajlott a legfelhőtlenebb keretek között. Folyamatosan változtatja Tite szövetségi kapitány, hogy ki is legyen a brazil válogatott csapatkapitánya. Legutóbb, az argentinok legyőzése alkalmával Neymar viselte a karszalagot, és egyébként is vitathatatlan, hogy továbbra is a Paris Saint-Germain sztárja a csapat igazi hangadója, még ha posztjáról már évekkel ezelőtt le is mondott.

Neymar volt egyébként tegnap az a szerencsés is, aki kiülhetett Titével egyetemben az újságírók és tévések elé interjút adni. Azonban a Ligue 1-ben légióskodó sztárt a jelek szerint nem igazán találták rózsás kedvében, ugyanis gyorsan visszaszúrt a kíváncsiskodó riportereknek:

„Ha szeretnék tudni a véleményemet, akkor úgy gondolom, hogy nagyobb figyelmet kellene arra fordítaniuk, hogy ne kitalált híreket kelljen olvasgatnom. Őszintén szólva már elvesztettük a vágyat, hogy beszéljük és találkozzunk a sajtó képviselőivel.”

– nyilatkozta a hírek és pletykák állandó szereplője, Neymar.