Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-hez tart a Napoli védője – sajtóhír

A minap a Napoli megbízó védőjének ügynök megerősítette a Chelsea érdeklődését, amely bizonyos feltételek mellett akár már januárban leigazolhatja védencét, hogy Maurizio Sarri Jorginho után egy újabb korábbi kedvelt játékosával dolgozhasson együtt a Stamford Bridge-en.

(Kép: Goal.com)

Olasz és angol lapok már hosszabb ideje pedzegetik, hogy a Chelsea figyeli Elseid Hysaj szereplését a Napoli csapatában, és az aktuális infók értelmében a mellőzött Davide Zappacosta eladása esetén a londoni “Kékek” készen állnak kifizetni az olasz klubnak a kiszemelt védő szerződésében rögzített 50 millió eurós kivásárlási árat.

“Biztos vagyok benne, hogy Hysaj megállná a helyét a Premier League-ben, mert gyors, robbanékony, keménykötésű hátvéd. Szerintem még a kivásárlási áránál magasabb, mondjuk 60 millió eurós összeget is megérne”.

– szögezte le a 24 éves albán jobbhátvéd ügynöke, Mario Giuffredi.

Hysaj 2012-től az elmúlt évad végéig Maurizio Sarri játékosa volt, ráadásul elnyűhetetlen alapember volt posztján már az Empoli (2012-2015) és a Napoli (2015-2017) csapatánál is, és a kiszivárgott információk értelmében az egykori bankár nagyon szívesen látná őt új állomáshelyén, Londonban is.