Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Reus még többet akar

Magabiztosan, veretlenül vezeti a Bundesliga tabelláját a Borussia Dortmund, amelynek egyik legfontosabb játékosa a csapatkapitány Marco Reus. A jövő márciusban már 30. születésnapját ünneplő játékos élete sikerének kapujában van, amihez bizony jócskán hozzá kell tennie tudása legjavát.

Bár túlzás lenne azt állítani, hogy a Borussia Dortmund máris a bajnoki cím kapujában áll, de ami tény az tény: még nem kapott ki a Lucien Favre irányította csapat, ők lőtték a legtöbb és kaptak a legkevesebb gólt.

A csapat egyik legjobbjának számít a legutóbbi meccsen, éppen a többszörösen címvédő Bayer München ellen hőssé váló Marco Reus. A német válogatott támadó duplázni tudott a bajor sztárcsapat elleni rangadón, ám a saját elmondása szerint továbbra sincs elszállva magától:

„Jó formában vagyok, ez kétségtelen, és mindig is azt mondtam, hogy minél hosszabb ideig vagyok lendületben, annál többet segíthetek. De azt mondani, hogy „ez a valaha volt legjobb Reus”, az egy kicsit túlzó számomra, mert ez azt jelentené, hogy már nem tudok fejlődni, pedig ez nem igaz.”

– fogadkozott Reus, a Bundesliga hivatalos honlapjának adott interjújában.