Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Ranieri első kiszemeltje új csapata számára – sajtóhír

Néhány nappal ezelőtt vette át a kormányzást a Premier League sereghajtójánál, a Fulham csapatánál a korábban a Leicester City-vel bajnoki címet nyerő olasz menedzser, Claudio Ranieri. Egy forrás pedig már azt is tudja, hogy milyen erősítéseket képzel el a rutinos szakember a januári átigazolási időszakban.

(Fotó: The Independent)

Székfoglalójában Claudio Ranieri a védelem stabilitásának fontosságára hívta fel a figyelmet, tekintve hogy a Fulham 31 gólt kapott a Premier League idei kiírásának első 12 fordulója alatt, ami 2,58-as meccsenkénti átlag, a Tutttomercatoweb szerint mégis csatárposztra szemelte ki egyik korábbi játékosát, a Watfordban szereplő Stefano Okakát, aki a londoniak első számú gólvadásza, az ötgólos Aleksandar Mitrovic tehermentesítése érdekében érkezne a Craven Cottage-re.

A 29 éves olasz támadó annak idején az AS Románál volt Ranieri játékosa, 2005 és 2012 között állt a Farkasok alkalmazásában, de a rengeteg kölcsönadás közt csak nagyon keveset játszott a csapatnál, 2010-ben például egy rövid időre éppen a Fulhamnél is megfordult.

Okaka jelenleg az egymást követő harmadik idényét tapossa a Watford csapatában, amely az előkelő, hetedik helyezést foglalja el a szezon harmadánál, ám a rutinos támadó sérülései után eddig mindössze egyetlen találkozón kapott lehetőséget, és bizonyára nem gördítenének akadályt téli távozása elé, ha Ranieri tényleg magához venné egykori pártfogoltját, hiszen Andre Gray és Isaac Success is előtte foglal helyet a ranglétrán.