Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem zárható ki Neymar visszatérése! – sajtóhír

Továbbra is megjósolhatatlan, hogy mit hoz a jövő a Paris Saint-Germaintől állítólag a La Ligába visszatérni készülő Neymar számára, Spanyolország vezető sportnapilapja azonban egész jól összefoglalta a helyzetet…

A Marca arra építette a gondolatmenetét, hogy Neymart a brazil válogatott legutóbbi mérkőzését követően a Barcelonához való nyári visszatérésről kérdezték, melyre válaszul nem mondott semmit, csak sejtelmesen mosolygott.

“Már elmondtam, hogy egyetlen fiatal játékos, aki elhagyja a klubot a pénz miatt, nem fog visszatérni. Ehhez tartjuk magunkat. De a körülmények Neymar esetében teljesen eltérőek. Mindig értékelnünk kell a piac körülményeit, és fel kell mérnünk, hogy mi a legmegfelelőbb lépés számunkra”

– nyilatkozta a közelmúltban a katalánok klubmenedzsere, José Segura.

A spanyol forrás szerint a PSG-nek a pénzügyi fair play (FFP) miatt két legnagyobb sztárja, Neymar és Mbappé közül az egyiküket biztosan el kell adnia jövő nyáron, és kettejük közül kétségkívül a brazil klasszis lenne nélkülözhetőbb, tekintve hogy a francia tinédzser még óriási pálya előtt állhat 19 éves korából adódóan.

Emellett a cikkben arról is szót ejtenek, hogy mind a Barcelona, mind a Real Madrid meg tudná engedni magának Neymar megvásárlását (más európai klub talán már kevésbé): a katalánok Dembelé esetleges eladásával teremtenék elő a tőkét, a “királyi gárda” pedig még Cristiano Ronaldo nyári távozása után rendelkezik jelentős anyagi tartalékokkal.