Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb liverpooli találta meg Sergio Ramost!

Jürgen Klopp korábbi nyilatkozata után Liverpoolból újfent megtalálták Sergio Ramost, és természetesen ezúttal is szóba került Mo Salah és a legutóbbi BL-döntő (…)

Az ominózus Ramos-megmozdulás a kijevi BL-döntőről (Kép: as.com)

(…) A “vörösök” középhátvédje, Virgil van Dijk a holland De Telegraafnak nyilatkozott, többek között Sergio Ramosról is.

“Ramos szerintem nem a világ legjobb hátvédje. Kiváló labdarúgó, tisztelem őt azért, amiket elért, viszont ha nekem kellene választanom, biztosan nem őt mondanám, ugyanis egy egészen más típusú játékosra szavaznék: Raphael Varane. Fiatalabb mint Ramos, ám már most rengeteg mindent megnyert. Varane és én is egészen másképp védekezünk, mint Ramos. Én mindenképpen próbálom elkerülni az olyan kényes szituációkat, amelyeket Ramos láthatóan felvállal.” – Így van Dijk, majd következett a Ramos kontra Salah kijevi BL-döntőn történt eset.

“Nem tudom, hogy szándékosan tette e, de egy biztos, a Real Madrid mentalitása teljesen megváltozott Salah kiesése után. Marcelo, Benzema, vagy Cristiano Ronaldo egyből elkezdték támadni a fiatal hátvédünket, Alexander-Arnoldot, teljesen nyitottá éve a jobb oldalt. Ha Salah a pályán van, ez nem így történik. Sokat gondolok a kijevi estére, hogy mi lett volna ha… Remélem még játszhatunk Bajnokok Ligája döntőt, és megadatik, hogy nyerjünk!” – Tette hozzá a Ramos-részhez van Dijk.