Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyol csapatok akarják a Barcától távozó védőt – sajtóhír

A sérülések miatt jelenlegi ínséges időkben a legtöbb Barcelona-szurkoló nem ért egyet a tehetséges kolumbiai hátvéd nyári eladásával, aki ráadásul könnyen lehet, hogy hamarosan éppen valamelyik riválisnál tűnhet fel a La Ligában…

A spanyol átigazolási hírekre szakosodott Don Balon információi szerint a Real Betis és a Valencia egyaránt alkalmazná az Everton tehetséges hátvédjét, Yerri Minát, akire a Barcelonának még visszavásárlási opciója lenne.

A kolumbiai válogatott 24 éves védője a nyáron 30 millió euróért költözött a Camp Nouból Liverpool kék-fehér felébe, és a katalánoknak 2020-ban 60 millió eurós visszavásárlási lehetőségük lehet rá, amivel a forrás szerint biztosan nem fog élni a Barcelona vezetősége.

Sőt, a kiszivárgott hírek szerint az Evertonnál sem makulátlanul elégedettek a fiatal védővel, aki kellemetlen bokasérülése után csak az elmúlt hetekben állhatott edzésbe, és eddig mindössze egyetlen, csapata legutóbbi Premier League-mérkőzést tudta végig játszani a Chelsea ellen.

Úgy látszik azonban a La Liga kapuja ismét nyitva állhat előtte, és két várakozáson alul teljesítő, többre hivatott csapat szívesen látná.