Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar vele nem akar együtt játszani…

Tegnapi írásunkban a PSG-nél távozás előtt álló Neymar távozási opcióit vettük górcső alá, ezúttal pedig napvilágot látott egy olyan – állítólagos? – információ, amely akár el is döntheti a két spanyol sztárcsapat között őrlődő brazil klasszis sorsát…

A világsajtó hetek óta arról ír, hogy a párizsiaktól elvágyódó és a pénzügyi fairplay (FFP) miatt mindenképpen távozásra szánt Neymar vajon a Barcelonához tér vissza vagy a Real Madridnál folytatja karrierjét.

A spanyolországi átigazolási pletykákkal foglalkozó Don Balon oldal információi szerint azonban Neymar semmiképpen sem szeretne egy csapatban játszani a blancók csapatkapitányával, Sergio Ramosszal, így ha rajta múlna a választás, akkor mindenképpen korábbi klubjához, a Barcához térne vissza.

Valószínűleg Neymar nem szívesen igazolna megint egy olyan csapathoz, ahol ismét összetűzésbe keveredne egy meglévő sztárral, hiszen a PSG uruguayi csatárával, Edinson Cavanival is több összecsapása volt már, legutóbb éppen egy válogatott-meccsen kakaskodtak össze egymással.