Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németország: “Megint minden rosszul alakult!”

Mint ismert, a német válogatott a hajrában bukott két pontot Hollandia ellen a Nemzetek Ligájában. A találkozót követően Jachim Löw szövetségi kapitány, valamint Timo Werner egyaránt megosztotta gondolatait a Nationalelf újabb kellemetlen eredménye kapcsán.

(Kép: goal.com)

Németország a svédek világbajnoki legyőzése óta nem nyert tétmérkőzést, és a Nemzetek Ligájában mindössze két pontot szerezve végzett a hollandok és a franciák mögött a hármas utolsó helyén. Timo Werner szerint a válogatott gyenge eredményeiben a szerencsefaktornak is megvan a maga szerepe.

“Nagy kár ezért a meccsért! Egészen 2:1-ig mi irányítottunk, minden jól alakult, még egy gólos előnynél is meg volt a lehetőségünk, hogy lezárjuk a találkozót. Aztán kaptunk egy nagyon is elkerülhető, buta gólt, és döntetlen lett a vége. Ilyet nem engedhetünk meg magunknak, hogy 5 perc alatt két gólt kapjunk! Ez a meccs hűen összefoglalta a 2018-as évünket, amikor is hiába kezdünk, vagy játszunk jól, végül minden elromlik” – Így a RB Leipzig támadója, akinek véleményét Jachim Löw a következővel egészítette ki.

“Kissé csalódott vagyok az eredmény miatt. Amikor az egész évet nézem, még mindig több pozitívumot látok, mind negatívumot. Fájó, hogy a végén megbűnhődtünk a hibánk miatt. Hollandia mindent feltéve jött előre. Sajnos ez az ára annak, amikor egy fiatal és alakulóban lévő csapatod van. úgy látszik meg kell tanulnunk, mit jelent hazai pályán két gólos előnyhöz jutni.” – Így Löw, aki egyébként a leghosszabb ideje regnáló európai szövetségi kapitány – De vajon meddig?!