Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL-sztárokat szemelt ki a Real Madrid! – sajtóhír

Továbbra is komoly erősítéseket fontolgat a várakozáson alul szereplő Real Madrid csapata, amely a média és a szurkolók nyomását eleget téve Cristiano Ronaldo pótlására igazi klasszisokat szeretne szerződtetni – egy angol forrás két konkrét kiszemeltről tud…

A The Sun értesülései szerint a “királyi gárda” a támadó Marcus Rashford és a szervező középpályás Christian Eriksen leigazolásával szeretne erősíteni a közeljövőben, kettejükre pedig együttesen mintegy 90 millió fontot (116 millió euró) terveznek költeni. A forrás arra alapozza a Real érdeklődését, hogy előbbi képtelen beverekedni magát a Manchester United kezdőcsapatába, a dán kiválóság pedig lehet, hogy nem fog szerződést hosszabbítani a Tottenham együttesével.

Az angol válogatott 21 éves csatártehetsége az idei szezonban eddig mindössze kétszer tudott eredményes lenni a “Vörös Ördögöknél”, aktuális szerződése pedig 2020-ig köti őt az Old Traffordra.

Eközben a 26 esztendős dán klasszis megállapodása ugyancsak a következő idény végéig érvényes jelenlegi kenyéradójánál, de számtalan európai topcsapat monitorozza őt rendszeresen, tekintve hogy napjainkban posztján a világ egyik legjobb játékosának tekinthető, és a kora alapján még jó néhány kiváló év állhat előtte.

A Real Madrid vezetősége mindkettejükkel kapcsolatban optimista, hogy sikerülhet őket mielőbb a Santiago Bernabeu-ba csábítani.