Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rivális is szerződtette volna Cristiano Ronaldót…

Nem a Juventus volt az egyetlen olasz csapat, amely elgondolkodott a közelmúltban Cristiano Ronaldo leigazolásán, amikor szárnyra kaptak azok a híresztelések, hogy a portugál világsztár távozni akar a Real Madridtól és új csapatot keres magának…

A minap az AC Milan korábbi igazgatója, Marco Fassone árulta el egy interjú keretein belül, hogy a Rossoneri újdonsült kínai tulajdonosa, Yonghong Li már egy évvel korábban, tavaly nyáron le szerette volna igazolni a végül a Juventusnál kikötő ötszörös Aranylabdás klasszist.

“Ez így történt, Yonghong Li szerződtetni akarta Cristiano Ronaldót az AC Milanhoz, mert bízott a képességeiben és a kínai piacon jelenlévő vonzerejében. Fel is vettük annak idején a kapcsolatot az ügynökével és egyeztettünk a lehetséges költségekről, ám végül úgy ítéltük meg, hogy az AC Milan nem tudja finanszírozni azokat a kiadásokat, melyet a szerződtetése jelentett volna. Így jobbnak láttunk elállni az üzlettől.”

Korábban különböző forrásokban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a Serie A-ból az Inter és a Napoli szintúgy szívesen foglalkoztatta volna Cristiano Ronaldót, de ez a két csapat sem tudta megengedni magának a megvásárlásával járó kiadásokat.