Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb nagy nevet igazolna a Juventus Ronaldo mellé – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint ismét nagyot akar szólni a Juventus a nyári átigazolási időszakban, és egy újabb sztárt szerződtetnének Cristiano Ronaldo mellé. 

Képtalálat a következőre: „mbappe psg”

Forrás: sportsjoe.ie

Az olasz Tuttosport információi szerint a Juventus Kylian Mbappét akarja megszerezni Cristiano Ronaldo mellé a nyári átigazolási időszakban. Az olasz klub a nyáron már robbantott a piacon a portugál leigazolásával, és ugyanez történne, ha sikerülne leszerződtetniük a franciák csodagyerekét. A lap szerint a torinóiak Paulo Dybala és Mario Mandzukic eladásából merítene szerezne pénzt a transzferhez.

A PSG először 2017 nyarán kölcsönbe hozta el a Monacótol a francia tehetséget, majd idén nyáron végleg megvásárolták 180 millió euró ellenében. A párizsi klub azonban bajban van, hiszen lehetséges, hogy a pénzügyi Fair Play szabályai miatt szükségük lesz az eladásokból származó bevételre, így megválhatnak az egyik nagy sztárjuktól is.

A Tuttosport még azt is megemlíti a cikkében, hogy a Juventus a Real Madridból is kiszemelte magának egy játékost, méghozzá Marco Asensiót.