Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Úton az AC Milanhoz az új védő – sajtóhír

A minap már említést tettünk egy lehetséges kiszemeltről a sérüléshullámból kifolyólag súlyos hátvédgondokkal küzdő AC  Milan kapcsán, ezúttal pedig egy újabb potenciális új igazolás neve merült fel, akinek az ügynöke tárgyalni érkezett az olasz klubhoz.

Az olasz átigazolásokra szakosodott Calciomercato oldal értesülései szerint a 25 éves brazil hátvéd Rodrigo Caio ügynöke hétfő este landolt Milánóban, hogy az AC Milan vezetőségével letisztázza védence küszöbön álló klubváltásának körülményeit.

A Sao Paulo tehetséges védője nevelőegyesületében játszik, az első csapatot 2011 óta szolgálja, miközben a korosztályos válogatottak után 2016-ban Brazília felnőtt válogatottjában is bemutatkozhatott, piaci értéke pedig az általános vélekedés szerint 10 millió euró körül mozog.

A Rossonerinek azért van nagy szükség legalább egy védő leigazolására, mert a közelmúltban a tehetséges Mattia Caldara, a rutinos Mateo Musacchio és a csapatkapitány Alessio Romagnoli egyaránt hosszabb időre kiesett sérülésből kifolyólag.

Ugyanakkor a forrás azt is hozzáteszi, hogy a pénzügyi fairplay (FFP) miatt a Milan várhatóan csak vételi opciós kölcsönzéssel tudja megszerezni majd a brazil kiszemeltjét.