Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca szóban már megegyezett legfőbb kiszemeltjével – sajtóhír

Hónapok óta téma, hogy a Barcelona jövő nyárra tervezi a leigazolását a Paris Saint-Germainnél lejáró szerződésű francia középpályást, most pedig jelentős előrelépés látszik az ügyben…

A Mundo Deportivo értesülései szerint Adrien Rabiot szóban már elkötelezte magát a Barcelonához, és az aktuális évad végén lejáró szerződése után jövő nyáron le fog szerződni a katalán gigászhoz.

Az elmúlt időszakban leginkább a Barcelona mellett a Real Madrid, a Liverpool, az Arsenal, a Chelsea, a Manchester City, a Juventus, a Milan, az Inter és a Roma érdeklődött szolgálatai iránt, amennyiben szabadon igazolhatóvá válik a következő nyári transzfer-időszakra.

Rabiot utánpótlás korában került a párizsi csapathoz, a francia bajnokságban a 2012-2013-as szezonban nagyon fiatalon debütált, a rákövetkező évtől pedig gyakorlatilag már alapemberré vált. Az elmúlt szezonban 33 bajnoki és 8 BL-meccsel együtt összesen 50 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, és természetesen a jelenleg futó évadban is állandó játéklehetőséget kap.