Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az édesapa elszólta magát fia távozásáról?

A katalánok brazil középpályásának, Rafinhának az édesapja a Galicia Sport című rádióműsorban megszellőztette, hogy bizony nem egyértelmű fia barcelonai jövője.

(Kép: marca.com)

“Egyszerűen nem értjük az egészet! Rafa játszott három meccsen zsinórban a Barcában, aztán csak úgy kikerült a csapatból. Csak az edző tudja megmondani, hogy miért nem játszik többet. Az az igazság, hogy mi nagyon szeretnénk állandó játékélhetőséget!” – Kezdte gondolatmenetét az édesapa.

“Nem tudhatom, mit gondol az edzője… Azt viszont tudom, hogy Rafának nagyon jó előszezonja volt, és jó pár igazán jó meccset hozott már le az idényben. Érthetetlen ez az egész! Gyakorlatilag két éve, hogy hol játszik, hol nem.” – Folytatta Mazinho, aki nem állt meg ennyinél.

“Bonyolult a helyzete. Egy olyan csapatra van szükségünk, ahol egy szezonban Rafa játszhat legalább 30-40 meccset. Hosszú ideje nincs meg ugyanis az állandóság a karrierjében. Nem zárjuk ki a téli klubváltást, vannak érdeklődők. Ha Barca hajlandó zöld utat adni, akkor úgy gondolom mindenki boldog lesz!” – Így Rafinha édesapja.