Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Nem csak Neymar miatt aggódhatnak Párizsban!

Mint arról mi is beszámoltunk, Neymar megsérült a brazilok Kamerun elleni felkészülési találkozóján, és úgy tűnik nem játszhat klubja következő meccsein. A PSG gondjai azonban nem értek véget a brazilnál.

(Kép: goal.com)

A Franciaország – Uruguay (1-0) felkészülési találkozón Klyian Mbappé ugyanis a vállát fogva, 36 perc játék után kénytelen volt elhagyni a játékteret.

A PSG 19 esztendős támadója Martin Campana kapussal történt ütközést követően balszerencséjére rosszul fogott talajt, és azonnal a vállához kapott. A világbajnok támadó a gyors ápolást követően megpróbálkozott ugyan a visszatéréssel, ugyanakkor jól láthatóan fájdalmai voltak, így a csere sorsára jutott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos Mbappé vállsérülése, ugyanakkor a nemzetközi sportsajtóban már azt pedzegetik, hogy az sem elképzelhetetlen, hogy a Liverpool elleni november 28-ai Bajnokok Ligája találkozóról akár mindkét klasszis hiányozhat a párizsiaktól.

Utóbbival ellentétes viszont Didier Deschamps francia szövetségi kapitány véleménye, aki szerint Mbappé rosszul fogott talajt, fájdalmai voltak, ugyanakkor szerinte a PSG támadójának nem történt komolyabb baja. Persze Deschamps is megjegyezte, hogy biztosat a tüzetesebb orvosi tesztek után lehet mondani.