Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kovac a Bayernes jövőjéről beszélt

Finoman szólva is “döcög” a Bayern München szekere a korábbiakhoz képest, ráadásul egyre hangosabbak azok a hírek miszerint ez mind az új edző, Niko Kovac miatt van. 

A hétvégén a müncheni csapat 3-1-es vezetést engedett ki a kezei közül a bajnokságban a Düsseldorf ellen, így pedig már 9 pont a hátrányuk a listavezető Dortmunddal szemben.

A horvát a keddi Benfica elleni BL találkozó előtti sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy jelenleg ő, hogy látja a csapat és a saját helyzetét:

“Aki ismer engem az tudja, hogy sohasem adom fel, mindig küzdök azért amit akarok. Az egész életem és a mentalitásom olyan, hogy a feladás és a fehér zászló az nincs benne a szótáramban. Mindig harcolok.”

“A kritikusok mindig itt lesznek, főleg akkor, ha nem felelsz meg az elvárásoknak. Holnap egy pontra van szükségünk, hogy továbbjussunk, azonban mi nyerni akarunk. Ezután pedig reméljük, hogy a Bundesligában is egyre jobban fogunk teljesíteni.”

A Bayern München kedden 9 órától fogadja a Benfica csapatát az E-csoportban, ahol ahogy Kovac is említette a továbbjutáshoz a “bajoroknak” egy pontra lesz szükségük.