Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kroos a Manchester United játékosa lett volna, de…

A minap a Manchester United korábbi menedzserének interjújából érdekes részletek derültek ki azzal kapcsolatban, hogy Toni Kroos végül milyen körülmények között le a Bayern Münchentől a Real Madrid játékosa…

A Sir Alex Ferguson örökségét a 2013-2014-es szezonra átvevő David Moyes regnálása idején ugyanis a Manchester United már megállapodott a bajoroktól távozni készülő német középpályás nyári leigazolásáról, azonban addigra a menedzsert menesztették, és Toni Kroos végül a Real Madrid labdarúgója lett.

“Mindenben megállapodtunk, többször találkoztam vele és a feleségével, amikor még a Bayern München játékosa volt, és úgy volt, hogy a szezon végén szerződtetni fogjuk. Sajnos, addigra felállítottak a kispadról és kútba esett a leigazolása. Továbbra is úgy gondolom, hogy kevés időt kaptam, nem volt egyszerű feladatom Sir Alex távozása után, nyilván nem akartam mindent megváltoztatni, amit ő felépített, de jelentős változásokra volt szükség a klubnál, ami nem ment egyik napról a másikra.”

– nyilatkozta a talkSPORT kérésére a legutóbb a West Ham Unitednél tevékenykedő skót tréner.

Kroos a “királyiak” színeiben 2014 óta már több mint 200 mérkőzésen lépett pályára, és kétségkívül posztja legjobbjai közé emelkedett világszinten.