Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Libertadores-kupa: Maradona szerint ez lenne a helyes döntés!

Az elmúlt napokban az “isteni Diego” még önfeledt ünneplésével hallatott magáról, legújabban már a Boca – River Libertadores-kupa visszavágója kapcsán tett kijelentése borzolhatja a kedélyeket. 

Maradona a Twitteren is megosztotta gondolatait (Kép: as.com)

Ugye azt jóformán mindenki tudja, hogy Maradona kinek szorít a Boca és a River közül!?

A jelenleg Mexikóban dolgozó korábbi Aranylabdás zseni szerint a Libertadores-kupában már győztest kellett volna hirdetnie a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetségnek (CONMEBOL), hiszen tűrhetetlen az, ami a Boca Juniorsszal történt.

“Remélem a CONMEBOL meghozza a megfelelő ítéletet, és oda ítéli a Libertadores-kupát a Bocának! Az érzelmeim mellett mindezt azért is mondom, mert a szabályokat mindenkinek tiszteletben kell tartania, ellenkező esetben megfelelő szankcióknak kell születniük, pontosan úgy, ahogyan 2015-ben is történt (Akkoriban fordított volt a helyzet, a Boca fanatikusai támadtak a River játékosaira még a játékoskijáróban, ráadásul a nézőtéren is komoly balhé alakult ki. A CONMEBOL kizárta a Bocát, és a River jutott a Libertadores-kupa negyedöntőjébe – a szerk.)! Mindig is amellett leszek, hogy a pályán kell kivívni a győzelmet, viszont amikor a szabályok komolyan sérülnek, komoly döntéseket kell hozni! Számomra nem kérdés, hogy a megfelelő döntés most az lenne, hogy a Boca megkapja a trófeát.” – Olvasható szerte a világhálón Maradona véleménye, aki tehát biztosan nem támogatná, hogy a döntő visszavágóját hozzák át Európába.