Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: tovább folytatódhat Isco mellőzése

Fontos győzelmet aratott az AS Roma otthonában a Real Madrid együttese. A „Királyiak” immár biztos továbbjutók a Bajnokok Ligája csoportköréből, és szinte biztosan elsők is lesznek a négyesükben. Azonban belső ellentét még így is feszülhet a csapatban.

Azt szokták mondani, hogy új seprű jól seper. Bár bukott már egészen csúfosat nem is olyan régen, egyelőre egészen jól irányítja a Real Madrid együttesét Santiago Solari. Az argentin szakember Julen Lopetegui kirúgása után vette át a csapatot, és pillanatnyilag nem sok kritika érheti. Sőt, a Solari a vezetőség teljes bizalmát is élvezi, lévén megbízott státuszát elég hamar állandóra változtatták, egy 2021 nyaráig érvényes szerződéssel.

Solari pedig az apró részsikerek után egyre magabiztosabbnak tűnik, egyre bátrabban nyilatkozik. A madridi szakember egyebek mellett a stadionjukban, vagyis a Santiago Bernabeuban esedékes Libertadores-kupa fináléról (RÉSZLETEK ITT) is szót ejtett:

„Nagy megtiszteltetés, remélem, hogy ez a stadion adhat még valami pluszt ehhez a komoly meccshez. Ami Buenos Airesben történt, az rossz példát jelent a gyerekeknek. A győzelmünk Rómában? Fontos volt. Várjuk-e már Isco visszatérését? Ez egy olyan kérdés, amire azt mondom, hogy huszonnégy játékosom van, és mindenki jól dolgozik. Azt teszem, amit a legjobbnak tartok, itt mindenki fontos, mert mi mindannyian a Real Madridért vagyunk.”

– nyilatkozta a BL-címvédő edzője.