Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A világ legdrágább védője lehet Mourinho új igazolása – sajtóhír

José Mourinho a Manchester United portugál mestere nem ismer határokat ami a költekezést illeti, ezúttal, szenegáli védővel stabilizálná a vörös ördögök hátsó alakzatát.

A vörös ördögök portugál mestere ezúttal egy védővel erősítené meg csapata hátsó alakzatát. Mourinho kiszemeltje nem más, mint az olasz SSC Nápoly szenegáli válogatott védője Kalidou Koulibaly. A Corriero dello Sport értesülései szerint az olasz egyesület már vissza is utasította a manchesteriek 91 millió fontos ajánlatát, pedig ezzel minden idők legdrágábbb igazolása lehetett volna megelőzve a liverpooli Virgil Van Dijkot. Sajtóhírek szerint a portugál nem adja fel a harcot a védőért és akár 100 milliót sem sajnálna érte.

Koulibaly ötödik szezonját kezdte a nápolyi együttesnél 2014-es érkezése óta 174 mérkőzésen lépett pályára és 8 gólt szerzett. A 27 esztendős középső védő korábban a francia Mezt és a belga Genk együttesében is futballozott.

A mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 60 millió euróra taksálja, szerződése pedig 2023-ig köti az olasz sztárcsapathoz.