Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennyiért sem tudja megvenni a kiszemelt védőt a Man. United – sajtóhír

A közelmúltbeli ajánlat elutasítása után az aktuális beszámolók szerint a Napoli a Manchester United legfrissebb próbálkozását is azonnal visszautasította. és továbbra is megtartanák kiváló védőjüket, pedig már óriási összegekkel dobálóznak…

José Mourinho nagyon szeretne erősítést végrehajtani a Manchester United hátsó alakzatában, és a portugál stratéga nem titkolt első számú kiszemeltje, Kalidou Koulibaly lenne az olasz bajnokságban (Serie A) második helyen álló Napoli csapatából.

A nem egész két héttel ezelőtti ajánlat 80 millió font (91 millió euró) volt, ezúttal pedig a Corriere dello Sport híradása értelmében a Napoli egy 91.4 millió fontot (103 millió euró) tartalmazó próbálkozást hárított el – a forrás szerint Aurelio De Laurentiis klubelnök az ajánlatot a kézhez kapás után habozás nélkül, azonnali visszautasította.

A 27 esztendős védőt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett.

Koulibaly a négy év alatt több mint 160 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, emellett a csapat színeiben összesen szerzett nyolc góljából ötöt a 2017-2018-as szezonban regisztrált, köztük például a Juventus elleni győztes találatot.

Korábban a Barcelona is érdeklődött a megbízható szenegáli hátvéd iránt, de bizonyára a katalán óriás ekkora összeget már nem lenne hajlandó kifizetni érte.