Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: két sztár nem lesz ott az átadón!

A holnapi Aranylabda-átadó kapcsán egy újabb információ látott napvilágot, mely szerint két potenciális esélyes klasszis sem tervezi, hogy személyesen jelen legyen a France Football ünnepségén.

A Sky Sports beszámolói szerint az ötszörös győztes Cristiano Ronaldo ezúttal sem tervezi, hogy jelen legyen egy ilyen gálán, valamint az aktuális világbajnok Antoine Griezmann sem lesz ott személyesen az elismerés kiosztásakor, mivel állítólag az Atlético sztárja nem érzi magát esélyesnek a díj elhódítására.

Az általános vélekedés szerint a legnagyobb favorit a Real Madrid horvát klasszisa, Luka Modric lehet, mellette pedig a dobogóra még két friss világbajnok labdarúgó, Kylian Mbappé (PSG) és Raphael Varane (Real Madrid) férhet oda.

Holott Lionel Messi és CR egyre másra döntögeti a különféle rekordokat, és szemernyit sem futnak gyengébb idényt, mint amikor sorozatban gyűjtötték ezeket az elismeréseket, de bizonyára másnak is oda szeretnék adni ezt az elismerést, 2008 óta ugyanis kizárólag a portugál vagy az argentin zseni kapta meg az Aranylabdát. Kettejüket megelőzően, az utolsó “külsősként”, 2007-ben Kaká nyerte a díjat.