Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: a szlovák kapitány a magyarok elleni meccset várja igazán!

Mint arról korábban hírt adtunk a magyar válogatott a világbajnoki ezüstérmes Horvátországgal, Szlovákiával, Wales és Azebajdzsán válogatottjával került egy csoportba a 2020-as Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A szlovák kapitány Pavel Hapal elmondása szerint legjobban a magyar válogatott elleni összecsapásokat várja, ami rendkívül érzelmes összecsapásoknak ígérkezik.

 

A nem is oly rég kinevezett új szövetségi kapitány Pavel Hapal rendkívül kiélezett csoportra számít elmondása szerint, ahol a magyar válogatott elleni összecsapásokat várja a legjobban a két ország rivalizálása miatt. De Hapal elmondása szerint a hovátok és a walesiek elleni mérkőzés is különleges lesz válogatottja számára.

Kiegyenlített csoportba kerültünk, ahol bármi megtörténhet. Ugyanakkor nagyon küzdelmes mérkőzések várnak ránk. A magyarok elleni találkozók egészen különleges, rendkívül érzelmes, a rivalizálás legmagasabb szintjét hozó összecsapások lesznek. A horvátok képviselik a legkomolyabb minőséget a csoportban. Aztán itt vannak a walesiek, velük 2016-ban az Európa-bajnokságon már játszottunk. Nagyon kellemetlen ellenfelek.