Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Isco visszatér, Modric megérdemli az Aranylabdát”

A Real Madrid hetekkel ezelőtti edzőváltása eddig mindenki számára pozitív sikernek számít, ez alól talán csak a gárda válogatott karmestere, Isco számít kivételnek. Azonban az egykori Valencia-nevelés sorsánál ma mindenkit jobban foglalkoztat a klubnál, hogy ismét Real-játékos nyeri-e az Aranylabdát.

Amióta Florentino Pérez és a vezetőség elbocsátotta a Real Madrid kispadjáról Julen Lopeteguit, bizony nem túl sokat játszik Isco. A 26 esztendős középpályás ugyanis nem élvezi a közben véglegesen kinevezett utód, Santiago Solari bizalmát. Az argentin mester szerint nincs személyes problémája Iscoval, csupán nem érzi, hogy megfelelő fizikális állapotban lenne.

Isco a szombati, Valencia elleni siker során is mindössze tíz percet kapott csereként. A társak azonban kiállnak mellette. Többek között Dani Ceballos is igyekszik a sajtón keresztül lelket önteni barátjába:

„Ugyanúgy csinálja az edzéseket száz százalékos bedobással. Tudja ő is, hogy nem egyszerű itt játszani, edzeni, de vissza fog térni az az Isco, akit mindannyian ismerünk. Az utolsó meccsen néhány percet játszott, képes visszaszerezni a helyét, hiszen ő a Real Madrid egyik kulcsjátékosa. Modric pedig megérdemli az Aranylabdát, elég megnéznünk az előző szezonját, amit tavaly futott.”

– kampányolt egy kicsit Luka Modric egyéni elismeréséért is, az ifjú középpályás.