Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: Robben teljesen nyitott a jövőre nézve

A Bayern München rutinos holland szélsője, Arjen Robben a napokban jelentette be, hogy a szezon végeztével távozik a bajoroktól. A találgatások máris beindultak a 34 éves játékos jövőjéről.

Robben közel egy évtizede futballozik Münchenben, a szerződése az idény végén lejár. Konkrét kijelentést nem tett a folytatást illetően, de akár az is elképzelhető, hogy végleg szögre akasztja a stoplist.

„A jövőm nyitott, bármi megtörténhet. Az biztos, hogy a búcsú ideje most jött el a Bayernnél. Gondolkodnom kell azon, hogy mi le a következő lépés számomra. Elképzelhető, hogy visszavonulok. Egy jó lehetőség esetén a folytatásnak is örülnék” – nyilatkozta az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb futballistája.

„Hálás vagyok, amiért ebben a korban is érvényesülni tudok szélsőként. Élvezem ezt a különleges helyzetet, és sokkal inkább szeretném, hogy ez folyatódjon a befejezéshez képest. Örülök, hogy magamtól hoztam meg a távozás döntését. Jobb ez így, mintha valaki rám szólt volna esetleg a gyengébb teljesítményem miatt, hogy ideje eligazolnom. A célom, hogy nyáron legalább egy trófeával és jó játékkal búcsúzzak.”

A nyáron ingyen megszerezhető Robbenért állítólag angol középcsapatok érdeklődnek, de az Egyesült Államokból is akadnak kérői.