Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-be készül a Dél-amerikai tehetség – sajtóhír

Korábban az Arsenal érdeklődéséről számoltunk be az angol bajnokság (Premier League) felé kacsintgató tehetséges paraguayi labdarúgó esetében, azonban úgy néz ki, hogy egy másik szigetországi csapat lehet a befutó érte…

Számtalan Dél-amerikai forrás már eddig is úgy értesült, hogy az MLS-ben szereplő Atlanta United csillaga, Miguel Almiron rövidesen a Newcastle United együttesében folytatja pályafutását. A minap pedig a chilei szakértő Roberto Rojas közölte, hogy a megállapodás már megköttetett a felek közt, csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

A 24 éves paraguayi támadó középpályás két szezont töltött el az MLS-ben, és mindkét idényben tagja volt a liga év végi legjobb 11-ének, emellett 2017-ben a szezon legjobb új játékosának, 2018. áprilisában pedig a hónap labdarúgójának választották.

Almiron az amerikai kalandot megelőzően hazájában a nagy múltú Cerro Porteno, valamint Argentínában a 2016-os bajnok Lanús csapatában szerepelt.

A “Szarkák” a Premier League aktuális idényében 15 forduló alatt mindössze 13 pontot szereztek, ezzel csupán négy egységgel előzik meg a kieső zónában tanyázó csapatokat, bőven rájuk fér tehát még az erősítés, hogy ne legyenek gondjaik a bennmaradással.