Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Libertadores-kupa: CR nem követi Messi példáját!

A Spanyol Labdarúgó-szövetségnek (RFEF) volt egy kétségkívül szenzációs terve a Libertadores-kupa madridi döntőjét illetően –  Ez most meghiúsulni látszik. 

(Kép: as.com)

Az RFEF ugyanis mind Lionel Messit, és mind Cristiano Ronaldot meginvitálta Boca – River vasárnapi csúcsmeccsre. A két világsztár a Bernabéu elnöki páholyából egymás társaságában nézhette volna meg a Libertadores-kupa már eddig is sok témát szolgáltató döntőjének visszavágóját.

Messi el is fogadta a meghívást, azonban CR állítólag túl korainak érzi azt, hogy visszatérjen korábbi sikerei színhelyére. “Ronaldo szerint korai lenne még neki visszamennie a Bernabéuba. A klubbal való kapcsolata nagyban megváltozott ugyanis azóta, hogy távozott a Juventushoz.” – Így a madridi AS sportnapilap a portugálhoz közeli forrásokra hivatkozva.

CR-t ezek szerint a spanyol szövetség amúgy igazán csalogató üzenete sem hatotta meg: “Cristiano és Messi részvétele egy csodálatos üzenet lenne a futball világának, egy olyan környezetben, amely mindkettőjüket megilleti!”

Úgy tűnik tehát, ez a ‘csodálatos üzenet’ nem fog célba érni…