Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pelé nem nagy rajongója Messinek

Úgy tűnik, hogy a brazil válogatott legendája, Pelé nem túlzottan rajong Lionel Messiért, és egy interjúban el is mondta az őszinte véleményét az argentinok és a Barcelona klasszisáról. 

Forrás: soccerinfomania.com

Pelét egy interjúban arról kérdezték, hogy mit gondol azokról, akik Messit tartják a valaha volt legjobbnak, és hogy össze lehet-e hasonlítani a régi idők nagy sztárjaival. A korábbi csatár először próbált diplomatikus választ adni a kérdésre, de végül nem tudta türtőztetni magát. A brazilok ikonja szerint Messi nem hogy a világ valaha volt legjobb játékosa, de még Diego Maradona is sokkal jobb volt nála.

“Nézőpont kérdése. De egyébként is, hogy lehet összehasonlítani egy olyan játékost, aki jól fejel, bal és jobb lábbal is egyaránt veszélyest, és egy olyat, aki csak egy lábbal jó igazán, és a fejjáték sem az erőssége? Hogy Diego Maradona jobb-e Messinél? Kétségtelen, ráadásul mérföldekkel.”

Azért a legtöbben nem ilyen véleménnyel vannak az argentin zseniről. Katalán csapattársai gyakran éltetik őt az interjúkban, de mindig megjelenik egy-egy nagyon jó vélemény a régi edzőktől vagy játékosoktól is.