Újabb lehetőség a Real Madrid több lehetőségre vágyó sztárja előtt – sajtóhír

Ficsura Ádám
Ficsura Ádám
újságíró, 2018 december 6. 08:00

A Manchester City komoly érdeklődését követően a világsajtó immár egy újabb potenciális kérőről számolt be a Real Madridnál az újonnan kinevezett vezetőedzőtől kevesebb lehetőséget kapó, korábbi meghatározó játékos esetében…

Spanyol és olasz lapértesülések egyaránt megerősítették, hogy a Juventus csapata szeretne lecsapni Iscóra, aki a torinóiak színeiben újra együtt játszhatna egykori kedvelt csapattársával, Cristiano Ronaldóval.

A 26 éves középpályás alapembere volt többek közt Zinedine Zidane és Julen Lopetegui csapatának is, Cristiano Ronaldo nyári távozásával pedig sokan úgy vélték, hogy ő veheti át a karmesteri pálcát a csapatnál. Mindez nem sikerült neki, Solarinál pedig végképp a kispadra szorult, és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy menthetetlenné vált a helyzete a fővárosi klubnál, mely színeiben 2013 óta több mint 250 tétmérkőzést játszott le.

Mióta az argentin vezetőedző irányítja a “blancókat”, Isco egyetlen alkalommal sem került be a csapat kezdőjébe, rendszerint legfeljebb a kispadról beszállva jut némi lehetőséghez, és ezt a Transfermarkt szerint 90 millió euróspiaci értékkel bíró középpályás a hírek szerint igencsak nehezen viseli.