Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve világbajnok legendája nem várt sokat Ronaldotól

Manapság már nem igazán vállal munkát az olasz Juventus egykori remek védekező középpályása, a világbajnoki címet is nyerő Marco Tardelli. A játékosként kőkemény szűrő sosem finomkodott a nyilatkozataiban sem. Ahogy most sem.

A Serie A 2018-19-es idényének egyik leginkább várt meccse a pénteki Juventus – Inter rangadó. Az éllovas és címvédő torinóiak a rangadó esélyesei, ám egy jól összerakott Inter akár meg is lepheti az Allegri-tanítványokat. Bár ehhez az is szükséges lenne, hogy sem Paulo Dybala, sem Mario Mandzukic, sem pedig Cristiano Ronaldo ne brillírozzon. A triumvirátus hirtelen formahanyatlása pedig erősen valószínűtlen.

Sokan, sokfélét nyilatkoztak már Ronaldo nyári leigazolásáról, ám a többség eddig nagyon pozitívan csalódott az ötszörös Aranylabdás gyors beilleszkedésében. Így járt a már fentebb is emlegetett Marco Tardelli is. A manapság már edzőként sem igazán dolgozó, 64 esztendős világbajnok így nyilatkozott a mai rangadó előtt:

„Kezdetben kétségeim voltak, mert úgy gondoltam, hogy nem lesz könnyű a beilleszkedése, és lesznek problémái. De gratulálok Allegrinek és az egész csapatnak, akik megértették, hogy mi az, amit Cristiano hozott. És gratulálok ahhoz is, mint egy igazán nagyszerű szakember.”

– kedveskedett a 64 esztendős legenda, napjaink sztárjának.