Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlhet az olaszok ifjú csillagának sorsa – sajtóhír

A legfrissebb olasz lapértesülés szerint már eldőlni látszik, hogy merre folytatja pályafutását kérői sorából a taljánok aktuális nagy tehetsége, Federico Chiesa…

A Tuttosport beszámolója értelmében az Inter lehet a legfőbb favorit Federico Chiesa leigazolására, miután a Juventustól elköszönő sportigazgató Giuseppe Marotta ugyancsak a milánói egyesülethez készül – érkezését hivatalosan még nem jelentették be.

A forrás szerint Marotta és a firenzei vezetés közti jó kapcsolat lehet a kulcs a 21 éves kiválóság klubváltása irányában. A torinóiak egykori vezetője korábban a Juventushoz is szerette volna megszerezni Chiesaát, mint ahogyan a Napolival is hírbe hozták már, ám a lap szerint Marotta megállapodott a Juventusszal, hogy egymás kiszemeltjeire nem fognak rá licitálni, így a torinóiak hajlandóak lesznek meghagyni kiszemeltjüket az egykori CEO-juk számára.

Az idén már a felnőtt válogatottban is bemutatkozó Chiesa zászlóvivője lehet az olasz új hullámnak, az idei szezonban eddig kétszer volt eredményes az olasz bajnokság (Serie A) középmezőnyében székelő Fiorentina csapatában.