Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: egy gól is elég volt a Real Madridnak a sereghajtó ellen – videóval

A Real Madrid a tabella utolsó helyezettjének otthonába látogatott a spanyol bajnokság 15. fordulójában. a királyi gárda nagyon hamar megszerezte a vezetést, azonban ennél többet nem nagyon tett, ám ez is elég volt nekik, az egyébként szintén gyengén játszó hazai csapat ellen. 

Forrás: laliga.es

Már az elején nem tűnt nehéz ellenfélnek a Real Madrid számára a Huesca, ám a királyiak sem dominálták teljesen a mérkőzést. Azonban a 8. percben Odriozola tökéletes beadása után Gareth Bale lőtt laposan és kissé távolról a hálóba, ezzel megszerezve a királyi gárdának a vezetést. Ezt . percben követően a Huesca is közel került a gólhoz, amikor Ezequiel Avila vette célba a kapu közepét, de Courtois nagyszerűen védett. Nagy helyzetek a játékrész végéig egyik oldalon sem voltak már, a Real Madrid birtokolta többet a labdát, és tartotta az egygólos előnyét.

A második játékész egy hatalmas Huesca helyzettel kezdődött, amikor a 47. percben Gonzalo Melero  került helyzetbe egy beadás után, de a labda centikkel elkerülte a kapu bal oldalát. A Real Madrid nem tudott fölényt kialakítani, de a Huesca sem volt túlságosan veszélyes lenni a királyiak egygólos előnyére. A 70. percben Bale állt közel a gólhoz, ám a nagy helyzetet egy nagyon gyenge lövéssel fejezte be, a kapus könnyedén védett. A végére sem tudott felpörögni a Real Madrid, a Huesca viszont igen, és több helyzetük is adódott az utolsó percekben. A legközelebb a 87. percben álltak az egyenlítéshez, ám Cucho végül csak a kapu felé tudta lőni a labdát. A királyi gárda végül kihúzta a végéig, és sikerült begyűjteniük a három pontot.

Huesca – Real Madrid: 0-1 (0-1)
Helyszín: El Alcoraz stadion (Hueaca) Vezette: Melero López
Gólszerzők: Bale (8.) ill. –
Sárgalap: Etxeita (42.), Insua (80.) ill. Carvajal (26.), Ceballos (39.)
Kiállítás: – ill. –

Huesca: Jovanovic, Ferreiro (Gurler, 76.), Etxeita, Pulido, Insua, Miramon, Rivera, Aguilera, Gomez, Cucho, Avila (Longo, 84.). Vezetőedző: Francisco

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Odriozola, Ceballos (Valverde, 58.), Llorente, Modric (Isco 66.), Lucas Vazquez, Bale (Asensio, 76.), Benzema. Vezetőedző: Santiago Solari

https://www.youtube.com/watch?v=bwbiQCrGiMw

Nagyon izgalmas mérkőzést játszott egymással az Eibar és a Lavente. A hazaiak szerezték meg a vezetést 8. percben Einrich fejesével, azonban egy perc múlva már egyenlített is a Levante , amikor az ex-újpesti tökéletes indítása után Morales lőtt a hálóba. A vendégek az első játékrészben még a vezetést is átvették Rober Suarez találatával a 25. percben.

A második félidőben viszont az Eibar nagyon belelendült a gólgyártásba. Az 57. percben Escalante fejelt a hálóba, a 61. percben büntetőből talált be, majd a 65. percben egy kipattanó értékesítésével duplázni is tudott. A Levante vízsönt nem hagyta annyiban, és a 75. percben összejött nekik a szépítés is Tono révén, a 91. percben pedig a Real Madrid kölcsönjátékosa, Borja Mayoral mentett pontot egy szabadrúgás utáni fejessel.

Eibar – Levante: 4-4 (1-2)
Gólszerzők: Einrich (8.), Escalante (57.) Charles (61. – büntetőből, ill. Morales (9.), Rober (25.), Tono (75.), Mayoral (90+1.)
Sárgalap:Escalante (57.), Cote (90+1.) ill. Campana (82.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=i6wnktXksuc