Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus a jövő klasszisát szerződtetné! – sajtóhír

A Tuttosport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus legnagyobb célja az, hogy a jövőben szerződtetni akarja a Thomas Tuchel vezette Paris Saint-Germain francia csillagát, Kylian Mbappé-t…

Az idei nyári átigazolási időszak folyamán újabb szintre lépett a Juventus, hiszen a torinói alakulat szerződtette korunk egyik legnagyobb labdarúgóját, azaz a portugál Cristiano Ronaldo-t. A Juve vezetősége gőzerővel dolgozik azon, hogy a csapat ismét ott legyen az európai klubfutball elitjében, ehhez pedig mindenképp kellene az, amihez az elmúlt években kétszer is nagyon közel állt az olasz sztárcsapat, vagyis a Bajnokok Ligája elhódítása. 

Minden bizonnyal Cristiano Ronaldo valaminek a kezdete, hiszen kétségtelenül jelenleg még mindig ő az egyik csúcs a futballistákat tekintve, de a Juventus természeten már gondol a jövőre is, hiszen a portugál világklasszis már nem éppen 25 esztendős. A zebrák nagy álma állítólag a Paris Saint-Germaint erősítő Kylian Mbappé, aki valóban a jövő nagy klasszisa lehet. 

Kylian Mbappé valóban hatalmas magasságokban jár rendkívül fiatal kora ellenére, hiszen Franciaország berkein belül gyakorlatilag már mindent megnyert, míg a nemzeti csapat tagjaként a nyáron felemelhette a vb-trófeát is. Az előző évben megkapta a legjobb fiatal játékosnak járó Golden Boy díjat, idén pedig a FIFA berkein belül kapta meg a legjobb ifjú futballistának járó elismerést.