Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A visszavonuláson gondolkodik a Bayern 22 éves támadója

Szomorú nyilatkozatot adott a Bayern München és a francia válogatott szélsője, Kingsley Coman, aki sérülése miatt már a visszavonuláson is gondolkodik. 

Forrás: onefootball.com

Igen szomorú interjút adott a német TF1-nek a Bayern München mindössze 22 éves támadója. Kingsley Coman nagyon nehéz időszakon van túl, az utóbbi három évben 60 bajnokit kellet kihagynia különböző sérülések miatt, lemaradt a világbajnokságról is és ebben a szezonban csak összesen öt meccsen tudott pályára lépni minden sorozatot figyelembe véve. A fiatal támadó már két műtéten is átesett, és most egy interjúban arról beszélt, hogy egy harmadik operációval már véget érne a karrierje.

“Az biztos, hogy nem folytatnám egy harmadik műtét esetén. Elegem van. Hogyha a lábam nem a futballra van kitalálva, akkor egy másik, még ismeretlen terület vár rám. Ez nagyon nehéz év volt számomra. A világ felfordult körülöttem, mikor először megsérültem, és nem akarom ezt újra átélni, mert ha ez újra megtörténik, abbahagyom a profi futballt.”

Coman 2015-től két évig játszott a Bayern Münchenben kölcsönben a Juventustól, míg végül 2017 nyarán végleg megvették 21 millió euróért. A francia szélső ezalatt 98 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 18 gólt és 24 gólpasszt jegyzett.