Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Nem tudom mi lesz Dembelével!”

Mint ismert, azok után, hogy Ousmane Dembelé az elmúlt hetekben úgy tűnt megtalálja jobbik énjét is a jó forma mellé, a korábbi Dortmund játékos újabb edzésről késett el. Úgy tűnik Dembelé viselkedése egyre inkább kezdi izgatni a csapattársakat is.

(Kép: as.com)

Legutóbbi Gerard Piqué intette óvatosságra Dembelét, most a honfitárs Clement Lenglet osztott meg pár gondolatot a francia szélső kapcsán.

“Az öltözőben nem beszéltünk Dembelével, hiszen nem találkoztunk vele. Őszintén, nem tudom, hogy mi fog történni! Talán a legfontosabb az, hogy a pályán jól teljesítsen. E tekintetben egyáltalán nincsenek problémái!” – Így Lenglet, aki a Tottenham elleni kedd Bajnokok Ligája találkozó előtt beszélt Dembeléről.

“Én az alapján ítélem meg őt, ahogyan futballozik. Ne kérdezzék tőlem, hogy milyen büntetést kaphat. Ezt a kérdést másoknak tegyék fel. Én azt tudom, hogy Ousmane jól teljesít a pályán. Jó barátok vagyunk, sokat beszélünk egymással, de főleg olyan dolgokról, amelyek nem a sporttal kapcsolatosak.” – Tette még hozzá a korábbi Sevilla-hátvéd, akivel ellentétben nem valószínű, hogy a Barca vezetői elintézik majd ennyivel Dembelé újabb kihágását.