Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elárulta, hol folytatja a Libertadores-kupa hőse

Vasárnap este hosszabbításos küzdelemben a River Plate csapata nyerte az ősi rivális Boca Juniors ellen a Libertadores-kupa 2018-as döntőjét, és a mérkőzést követő interjúban a “Milliomosok” klasszisa, az elődöntőbeli győztes gólt szállító argentin válogatott csatár azt is megosztotta, hogy hol folytatja pályafutását…

Gonzalo “Pity” Martinez a találkozó lefújását követően TyC Sports érdeklődésére adott felvilágosítást a jövőjéről:

“Szeretném megosztani a szurkolókkal, hogy januártól nem folytatom a csapatnál. Nagyon nehéz elhatározás volt, de az utam immár másfelé vezet. Örökké hálás leszek a River szurkolóinak, amiért szerettek és bíztak bennem, de a klubvilágbajnokságon fogom utoljára viselni a csapat mezét.”

A Libertadores-kupa sorozatban három gólt szerző 25 éves támadó az MLS-győztes Atlanta United csapatához fog igazolni 2019-től.

“Az európai csapatok egyáltalán nem bíztak bennem, az Atalanta viszont igen, a családommal pedig úgy határoztam, hogy belevágok a kalandba, nagyon sokat fejlődött az elmúlt években az MLS, és profi munka folyik a csapatnál, izgatottan várom velük a közös jövőnket.”

Az argentin válogatottban ősszel debütáló Martinez még sosem játszott hazáján kívül, a 2015-ös River Plate-hez való szerződése előtt a Huracán labdarúgója volt.