Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezt a támadót figyelte a Man. City a hétvégén – sajtóhír

Francia híradások szerint a Manchester City játékosmegfigyelői az elmúlt hétvégén a tüntetések miatt igencsak csonka francia forduló egyik találkozóján nézelődtek, és nem volt nehéz kitalálni, hogy kit akartak látni…

Az InfoFoot riportja értelmében a Manchester City emberei a vasárnapi OSC Lille – Reims találkozón a hazaiak elefántcsontparti gólgyárosát, Nicolas Pépé játékát akarták testközelből megtekinteni.

Az 1-1-es döntetlenre végző mérkőzésen a kiszemelt a 96. percben szerezte az egyenlítő gólt csapata javára, ezzel a 23 éves elefántcsontparti labdarúgó 14 fellépésről már 11 találatnál tart a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában. Pépénél több gólt kizárólag Kylian Mbappé és Emiliano Sala szerzett, akik egyaránt 12-szer voltak eredményesek.

A Lille szélsőjét korábban az Arsenal csapatával hozták hírbe, akik a sérült és egyébként is távozás előtt álló Danny Welbeck helyére szemelték ki őt, de a remek formában játszó szélsőre a Bayern München és a Borussia Dortmund vezetősége is szemet vetett már.

Pépé aktuális piaci értéke 25 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, szerződése pedig 2023-ig köti őt csapatához, a Lille-nek tehát abszolút nem létszükséglet egyelőre az eladása, bizonyára jócskán meg fogják kérni kiválóságuk árát a potenciális vevőktől.