Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ezt gyorsan felejtsük el!

A Real Madrid háza táján talán egyedül a győzelemnek örülnek azok után, hogy a csapat alaposan megizzadt a Huesca otthonában.

(Kép: as.com)

A blancók trénere, Santiago Solari sem repdesett az örömtől a találkozót követően. “Vannak ilyen meccsek. Ilyenkor egy csapatnak meg kell mutatnia, milyen a karaktere! Azt hiszem, a játékosaim pontosan ezt tették. Talán a szurkolóinknak is tetszett, hogy a 90 perc legvégéig küzdöttünk azért, hogy nyerjünk.” – Idézi Solarit az AS című madridi sportnapilap.

“Nehéz mérkőzés volt, kemény fizikai csata, szeles időben… Nem volt egy közönségszórakoztató meccs. Nem vagyunk hozzászokva az ilyen találkozókhoz, ugyanakkor a futball már csak ilyen, nekünk pedig mindent meg kellett tennünk annak érdekében, hogy nyerjünk. Az ilyen győzelmek segíthetnek bajnokságot nyerni.” – Így az argentin tréner, aki szerint nem érdemes sokat azzal sem foglalkozniuk, hogy Gareth Bale végre gólt szerzett a bajnokságban.

“A legfontosabb, hogy győztünk. Bárki lőtte volna ezt a gólt, ugyan úgy örülünk neki. Bale keményen dolgozik, ahogyan az egész csapat.” – Zárta rövidre a témát Solari, megjegyezve, hogy annak azért örül, hogy abszolút versenyben vannak a bajnoki címet tekintve.