Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City ikonját szerződtetné a Barca – sajtóhír

A minap több angol forrás is arról adott hírt, hogy a hátvédsor létszámának megerősítése érdekében tapasztalt hátvédet akar igazolni az FC Barcelona a szigetországból…

Többek közt a Daily Star és a The Sun is megerősítette, hogy a katalán óriásklub a Manchester City rutinos játékosa, Vincent Kompany leigazolása iránt mutatja a legnagyobb érdeklődést a januárban elérhető célpontok közül.

A 32 esztendős belga védő 2008-ban szerződött az égszínkékekhez, a klub színeiben már több mint 300 pályára lépésen van túl, de az idény végén lejáró szerződése várhatóan nem kerül meghosszabbításra, mivel már nem tölt be annyira meghatározó szerepet, mint korábban. Kompany az idei szezonban mindössze hét bajnoki és egy BL-mérkőzésen került bevetésre Pep Guardiola által.

A rutinos játékos mostani klubja előtt a német Hamburg és a belga Anderlecht labdarúgója volt, a City számára a januári átigazolási időszak lehet az utolsó alkalom, hogy anyagiakért cserébe váljon meg játékosától, hogy esetlegesen jövő nyáron ne ingyen távozzon tőlük.