Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs világbajnoka a PSV-nek hálálkodik

Tegnap este óriási izgalmak után jutott a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata közé a Tottenham Hotspur együttese. Az angolok továbbjutásához a saját eredményükön túl a rivális Intert is figyelniük kellett. Végül örülhettek, erről ITT írtunk.

A Spurs, és az Inter is nyolc-nyolc pontot ért el a Bajnokok Ligája B csoportjában, így az egymás elleni kedvezőbb eredménynek köszönhetően az angolok jutottak tovább, míg a milánóiak az Európa-ligában vigasztalódhatnak.

Mivel még a döntetlent is csak szerencsével harcolta kis a Spurs a tartalékos Barcelona ellen, így duplán örülhettek Harry Kane-ék, hogy a PSV Eindhoven majdnem még meg is verte az Intert. Végül mindkét találkozó 1-1-es döntetlen ért véget. Pedig ha véletlenül Icardiék még fordítottak is volna a hollandok ellen… De nem, így nem meglepő módon a Spurs csapatkapitánya, Hugo Lloris is megünnepelte a becsülettel játszó PSV-t:

„Kellett tényleg a PSV segítsége, köszönjük. Gyorsan gólt kaptunk, így nehéz volt, de követtük a tervünket, és nagyszerűen játszottunk. Nem nyertünk, de így is sikerült továbbjutnunk. Megérdemeltük a továbbjutást, és olyan sok szurkolónk ünnepelt velünk, hogy rájöttünk, tovább kell lépnünk.”

– nyilatkozta a világbajnok kapus, a BT Sport riporterének.