Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Dupla ennyit is fizetnék érte!”

Jürgen Klopp érthetően elégedett volt azzal, hogy csapata a Napolit 1:0-ra legyőzve továbbjutott a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. A német menedzser a lefújást követően már-már szuperlatívuszokban beszélt mindenről és mindenkiről. 

“A kapusunk a szezon védését mutatta be! Fogalmam sincs hogyan tudott hárítani. Szerintem annál a helyzetnél már mindenki elkönyvelte, hogy gól lesz. Köszönöm istenem, hogy Alisson itt van nekünk! Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó kapus. Ha ezt tudom, akkor dupla annyit is fizettem volna érte!” – Lekendezett Klopp aki első helyen a több mint 60 millió euróért vett Alisson kapus teljesítményét emelte ki.

“Nem találok szavakat a védésére! Nem láttam még ehhez hasonlót! Alisson megmentette az életünket egy olyan meccsen, ahol nagyjából 65 percig minden úgy alakult, ahogyan azt elterveztük. Az hogy van egy ilyen fantasztikus, szenzációs kapusunk sok mindenben segít minket. Elképesztő, amilyen nyugodt, ezzel magabiztosságot ad a védőknek. Jól bánik a labdával, így akár a támadásépítést is el tudja kezdeni. Ugyanakkor ha mi nem segítünk neki, nem fog tudni 10 vagy 20 ilyen védést bemutatni minden egyes meccsen.” – Tette még hozzá a “vörösök menedzsere”, aki valóban euforikus állapotban lehetett.

“Meg szeretném köszönni mindenkinek, aki ezen az estén segített bennünket! Káprázatos meccs volt! Egészen az utolsó pillanatokig az volt az érzésem, hogy bizony lemaradhatunk a BL folytatásáról. Mégis továbbjutottunk! Elmondhatatlan, mennyire büszke vagyok a csapatomra. Nem is érdekel kivel játszunk a legjobb 16 között, hiszen itt már minden ellenfél elképesztően erős lesz!”