Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

C. Ronaldo a vereség után: „Most jön az izgalmas része”

Ugyan már a Manchester United és a Juventus is továbbjutott a Bajnokok Ligája H csoportjából, mégis meglepetést okozott, hogy mindkét gárda vereséget szenvedett a záróforduló, már tét nélküli meccsein.

Pontosabban még volt minimális tét: egy Juve vereség akár azt is jelenthette volna, hogy az olaszok csak a második helyen jutnak tovább, ám mivel a „Vörös Ördögök” is zakóztak, így nincs miről beszélni. Papíron a „Zebrák” várják a könnyebb ellenfelet a majdani sorsoláson.

Nem volt könnyű menet, de sikerült a csoportelsőség a Juventus számára. Aligha csak a műfű zavarta az Allegri-csapatot a Young Boys vendégeként, lévén mintha egészen más arcát mutatná a BL-ben a gárda, mint az olasz bajnokságban. Amely a jelek szerint idén ismét csak sétagalopp lesz a torinóiaknak. Apropó Torinó szépséges városa! A hétvégén jön a városi derbi a Juve és a Torino között, majd a Roma elleni rangadó. A verség után nyilatkozott a Juve újdonsült sztárja, Cristiano Ronaldo a Skysports-nak:

„Most jön majd az izgalmas rész a Bajnokok Ligájában. Ma nem vagyunk boldogok, mert nyerni akarunk. Az első félidőben volt több lehetőségünk, nekem is, talán más lehetett volna az eredmény is. Ilyen a labdarúgás. Most a bajnokságra kell összpontosítanunk, hiszen szombaton jön egy fontos meccs. Jól érzem magam fizikálisan. Az is tény, hogy az edzőm minden meccsen játszat. Eddig egy másik edzés programot használtam, mert nem voltam ott a nemzeti csapatban. Ismétlem, jól érzem magam, és eldöntöttem, hogy időről-időre változtatok a tréneremmel.”

– utalt „CR7” a válogatott pihenőjére, ahová a következő évben talán végre visszatér, hogy együtt készülhessen társaival a 2020-as Európa-bajnokságra, amelynek címvédőként vágnak neki.