Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: ma este véget ér a csoportkör – előzetes

Véget ér az Európa-liga csoportköre, ahol az is kiderül, sikerül-e a továbbjutás a MOL Vidi csapatának. Néhány csapat, mint például az Arsenal, a Leverkusen, a Chelsea vagy a Betis már tovább is jutott, viszont vannak még csoportok, ahol maradt még egy kis izgalom. 

Forrás: uefa.com

Az A-csoportban már tét nélkül játszanak a csapatok, mert már megvan, hogy a Leverkusen és a Zürich jutott tovább. A B-csoportban Gulácsiéknak még maradt egy kis esélyük a továbbjutásea, ám ahhoz mindenképpen ki kell kapnia a Celticnek a Salzburg ellen. A C-csoportban a Zenit már biztosan csoportelső, mögöttük viszont még felborulhat a sorrend. A D-csoportban is eldőlt már, hogy a Dinamo Zagreb és a Fenerbache lesz ott a legjobb 32 csapat között, ahogy az E-csoportban is az Arsenal és a Sporting CP. Az F-csoportban csak annyi biztos, hogy a Betis továbbjutó, de az AC Milan még elorozhatja előlük az első helyet.

A-csoport
21:00  Leverkusen – AEK Larnaca
21:00  Ludogorec – Zürich
B-csoport
21:00 Celtic – Salzburg (Tv: Digi Sport 3)
21:00 RB Leipzig – Rosenborg
C-csoport
21:00 Slavia Praha – Zenit
21:00 Köbenhavn – Bordeaux
D-csoport
21:00 Dinamo Zagreb – Anderlecht
21:00 Trnava – Fenerbahce
E-csoport
21:00 Arsenal – Qarabag (Tv: Digi Sport 2)
21:00 Sporting CP – Vorszkla
F-csoport
21:00 Dudelange – Betis
21:00 Olympiakosz – AC Milan (Tv: Digi Sport 1)

A G-csoport még teljesen nyitott, még akár a jelenleg utolsó helyen álló Szpartak Moszkva is továbbjuthat. A H-csoportban már eldőlt, hogy a Frankfurt és a Lazio lesz ott a legjobb 32 között, az I-csoportban viszont még mindenkinek van esélye a továbbjutásra. A J-csoportban a Sevillának még van félnivalója, és minimum döntetlenezniük kell, ha tovább szeretnének jutni a csoportból. A K-csoportban a Dinamo Kijev biztos továbbjutó, de még a Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató Asztana is ott lehet a következő fordulóban. Az utolsó, L-csoportban pedig a Chelsea lesz a MOL Vidi vendége, és akár még a továbbjutás is összejöhetne a magyaroknak, ám ehhez minimum döntetlent kell elérniük, és a BATE-nek pedig ki kell kapnia. A Chelsea már biztosan ott lesz a következő fordulóban.

G-csoport
18:55 Villarreal –  Rangers
18:55 Rapid Wien – Szpartak Moszkva
H-csoport
18:55 Lazio – Frankfurt
18:55 Marseille – Apollon
I-csoport
18:55 Genk – Sarpsborg
18:55 Besiktas – Malmö
J-csoport
18:55 Sevilla – Krasznodar  (Tv: Digi Sport 2)
18:55 Akhisar Belediye – Standard Liege
K-csoport
18:55 Dinamo Kijev – Jablonec
18:55  Rennes – Asztana (Tv: Digi Sport 3)
L-csoport
18:55 MOL Vidi FC – Chelsea (Tv: Sport 1)
18:55 PAOK – BATE (Tv: Digi Sport 1)