Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan eldőlhet Pogba sorsa – sajtóhír

A közelgő januári átigazolási időszakban jó eséllyel választ kaphatunk Paul Pogba hosszú ideje húzódó klubváltási mizériájára, legalábbis az olasz forrás beszámolója szerint komoly üzlet van kialakulóban…

A torinói illetőségű Tuttosport beszámolói szerint az olasz rekordbajnok Juventus csapata 80 millió euró ellenében visszavásárolja januárban Paul Pogbát a Manchester United együttesétől.

A forrás szerint a francia világbajnok középpályás viszonya olyannyira megromlott az öntörvényű menedzser José Mourinhóval, hogy a kettejük közti visszafordíthatatlan ellentét a játékos januári távozásához vezet.

Pogba annak idején,  2012 és 2016 között 178 mérkőzést már játszott a Juventus szerelésében, majd 2016. augusztusában 105 millió euró ellenében távozott az Old Traffordra, ahol azonban a 2017-es  Ligakupa-, és Európa-liga-győzelmet leszámítva adós maradt a kiugró eredményekkel, az idei szezonban pedig jobbára a Mourinhóval való nézeteltérések miatt biztosított állandó beszédtémát a sajtó számára, mintsem a játékával emelkedett ki.