Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Topcsapatok vinnék a Marseille világbajnok szélsőjét – sajtóhír

Igencsak kapós lehet a négy topliga csapatainak körében a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille meghatározó játékosa a jövő nyári átigazolási időszak alkalmával…

A France Football információi szerint az Olympique Marseille húzóemberét, Florian Thauvint legkevesebb négy csapat szeretné megszerezni négy különböző bajnokságból. A forrás név szerint a Chelsea, a Bayern München, az Atlético Madrid és az Inter együttesét jelöli meg a kérők között.

A 25 esztendős szélső évek óta kiváló teljesítményt nyújt OM soraiban, a tavalyi szezonban például 22 találatával második helyen végzett a Ligue 1 góllövőlistáján Edinson Cavani (PSG, 28 gól) mögött, és az aktuálisan futó szezonban is már 10 gólt számlál 13 fellépést követően, az idei világbajnokságon pedig tagja volt a vb-győztes francia válogatottnak.

Thauvin a közelmúltban kijelentette, hogy amennyiben a francia bajnokságban jelenleg csupán ötödik helyen álló csapata nem kvalifikálja magát a következő idényre a Bajnokok Ligájába, jövő nyáron nyitott lesz a klubváltásra, annak ellenére, hogy 2021-ig még élő szerződés köti őt a marseilleiekhez.